≡ Menu

Informacije za potovanje na Irsko, hoteli, letalske karte in znamenitosti

Razmišljate, da bi se odpravili na Irsko na potovanje ali kratek izlet? Potem ste se ustavili na pravi strani, saj na Irska.si najdete veliko koristnih informacij o potovanju na Irsko.

Preverite ponudbo hotelov na Irskem in drugih prenočišč, letalske karte do Dublina in drugih mest, glavne znamenitosti Irske in turistične vodnike, ki vam lahko pomagajo na poti.

Prenočišča na Irskem

Hoteli in hostli na Irskem so zelo raznoliki in jih najdete v vseh krajih. Velika je ponudba tudi drugih prenočišč, kot so Bed & Breakfast, tako da imate veliko možnosti. Cena za spanje je predvsem odvisna kakšno kvaliteto želite, v povprečju pa je nekoliko višja, kot v Sloveniji.

Za iskanje in primerjavo prenočišč na Irskem uporabite spodnji iskalnik. Primerjate lahko hotele, hostle in druga prenočišča v posameznih mestih in krajih.  Vpišite ime kraja ali regije, ki vas zanima, datume, ptevilo oseb in kliknite Išči.
Booking.com

Dodatne informacije za spanje najdete na strani Hoteli ali preverite pri opisu posameznih mest, kot so Dublin, Cork, Galway, …

Letalske karte za Irsko

Glede na to, da se boste na Irsko odpravili z letalom, si je med prvimi stvarmi potrebno priskrbeti tudi letalsko karto. Cene za letalske karte do Irske so zelo poceni, saj do tja vozi veliko nizkocenovnih prevoznikov, prav tako pa druge letalske družbe.

Na strani Letalske karte najdete iskalnik in preverite različne povezave iz Benetk, Dunaja, Pule, Budimpešte ter seveda Ljubljane in Zagreba.

Turistični vodniki

Za samo potovanje po Irski in drugih državah si je priporočljivo priskrbeti turistični vodnik kot je Lonely planet, saj z njim veliko lažje potujemo in prihranimo kar nekaj časa. Dodatno imamo v vodnikih veliko informacij o znamenitostih in drugih običajih Irske in posameznih mest.

Na strani Turistični vodniki najdete nekaj vodnikov za Irsko po zelo ugodni ceni. Preverite, če vam kateri odgovarja.

Znamenitosti Irske

Turistični vodiči vam bodo pomagali na samem potovanju po Irski, plan za potovanje pa si seveda pripravite že doma. Irska ima številne znamenitosti in v kolikor boste imeli vsaj 10 dni časa, si boste lahko ogledali večino izmed njih. Na strani Znamenitosti Irske bomo dodali nekaj glavnih znamenitosti, ki si jih je vredno ogledati, tako da jih boste lahko vključili v svoj plan potovanja.

Preverite tudi turistične vodnike, ki so na voljo in kaj se priporoča v njih. Prav tako pa najdete kar nekaj blogov na to temo, tako da lahko najdete ideje za oglede tudi v zapisih ostalih, ki so potovali po Irski.