≡ Menu

Turistični vodniki za Irsko

Spodaj najdete seznam turističnih vodnikov za Irsko, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju potovanja in samem potovanju po Irski. Preverite kateri izmed njih vam ustreza in si ga naročite preko spodnje povezave.

Turistični vodnik za Irsko lahko preko spodnje povezave kupite po najnižji ceni, ki že zajema dostavo na vaš dom, tako da ni dodatnih stroškov s poštnino. Preverite kateri vodič za Irsko vam odgovarja in se odpravite na Irsko s pomočjo napotkov v njem. Rok dobave je cca. 10-14 dni.

Turistični vodniki

Lonely Planet Irska

Najbolj popularen turistični vodnik za Irsko v katerem najdete vse potrebne informacije za potovanje po Irski. Izbira večine popotnikov.

Izdano: 2014

Preverite ceno

LP Irska Best Trips

Zanimiv turistični vodnik, če nameravate na Irskem najeti avto, saj vam predstavi najboljše poti in izlete. Predstavil vam bo zanimive poti po Irski.

Izdano: 2013

Preverite ceno

DK Eyewitness Irska

Še en popularen turistični vodnik za Irsko z veliko fotografijami in nasveti za potovanje. Odličen vodnik z veliko informacijami za samostojno potovanje in opisi glavnih znamenitosti Irske.

Izdano: 2014

Preverite ceno

Fodor’s Irska

Odličen vodič po Irski z nasveti za prenočišča, izlete, restavracije, prevoze in druge koristne informacije.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Rick Steven’s Irska

Opisi znamenitosti na Irskem in veliko drugih koristnih informacij za potovanje po Irski.

Izdano: 2013

Preverite ceno

Baedekers Irska

Še en alternativni vodnik v katerem boste prav tako našli veliko zanimivega, znamenitosti Irske in druge nasvete in podatke.

Izdano: 2012

Preverite ceno

Irska Rought Guide

Starejši turistični vodnik za potovanje po Irski v katerem najdete zgodovino, znamenitosti in druge koristne informacije za potovanje  in obisk večjih mest na Irskem.

Izdano: 2011

Preverite ceno

Preko zgornjih povezav najdete še nekaj drugih vodnikov za Irsko in njena mesta. Posebej si lahko ogledate vodnik za Dublin, če boste obiskali samo njega in okolico.